Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Τιρκουαζ!

Γεια σας..!!  
Σήμερα θα μάθετε πως μπορείτε να ταιριάξετε  το ''Τιρκουαζ'' με τα ρούχα σας! 


Τιρκουάζ! Το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού και πως να το φορέσεις...

Σε μία χώρα συνώνυμη του γαλάζιου είναι αδύνατον να μην ασχοληθείς με το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού, το τιρκουάζ! Θα μαρτυρήσω πως θα συνεχίσει το θρίαμβό του και το χειμώνα. Ένα γαλάζιο διασκεδαστικό, δροσερό που σε ταξιδεύει μόνο που το κοιτάς. Χρώμα επιβλητικό και συνάμα απόλυτα chic. 

Το γαλάζιο μπορεί να σου φαίνεται πως δεν είναι και το πιο εύκολο χρώμα για να φορέσεις  -το θεωρείς ίσως δεσμευτικό αλλά θα σου αποδείξω πως κάνεις λάθος.Το τιρκουάζ φοριέται πανεύκολα όπου κι αν βρίσκεσαι, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και, ναι, με σχεδόν όλα τα χρώματα!

ΘΥΜΗΣΟΥ ότι φέτος οι έντονες χρωματικά αντιθέσεις αποτελούν το απόλυτο trend. Οπότε τόλμησε να το συνδυάσεις με άλλα ζωηρά χρώματα όπως το πορτοκαλί, το κόκκινο, το λαχανί αλλά και το φούξια. 

Τόλμησε να κρατήσεις αντίθετα χρωματικά αξεσουάρ. Πχ. έαν φορέσεις τιρκουάζ φόρεμα συνδύασέ το με μώβ πέδιλα και κράτησε πορτοκαλί clutch. 
Επίσης δεν υπάρχει λόγος μέσα στο καλοκαίρι να φορέσεις μαύρο. Όταν η μόδα απελευθερώνεται και σου λέει "τόλμα τα χρώματα" είναι ανούσιο να μην την ακούσεις και να καταφύγεις σε προβλέψιμους συνδυασμούς.

 Εάν δεις πως δεν μπορείς να το υποστηρίξεις μην κάνεις κάτι με το ζόρι. Το σημαντικότερο όλων είναι η αυτοπεποίθεση! Δεν υπάρχει καλύτερο στιλ από το να νιώθεις άνετα μέσα στα ρούχα σου. 


~♥Λυδία♥

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου